– Håper flest mulig svarer på Ruijan Kaikus undersøkelse. Det betyr mye for oss og vi takker leserne på forhånd, sier (fra venstre) daglig leder Tor Sara, redaktør Arne Hauge, journalist Pål Vegard Eriksen (med på skjerm), styreleder Irene Andersen, og Ruijan Radios programleder Frank Halvorsen. (Foto: Bjørg Flage Karlsen)

 

Snart kan du delta på Ruijan Kaikus store leserundersøkelse. Gavekort kan bli ditt.

 

Undersøkelsen dukker i nær framtid opp på ruijan-kaiku.no. De av våre abonnenter som har oppgitt epost-adressen sin ved tegning av abonnement, vil i tillegg få en epost fra oss hvor de inviteres til å delta.

– I det daglige får vi mange gode tilbakemeldinger fra våre lesere, men vi skulle gjerne hatt enda flere og enda grundigere.

Det sier folkene som til daglig styrer med Ruijan Kaiku. Kvenenes eget lille mediehus og utgiver av et papirmagasin som har levd og blomstret i snart 30 år.

Sa sin mening

Oppfordringen til deg og alle andre lesere kommer både fra administrasjonen ved daglig leder Tor Sara og styreleder Irene Andersen, og fra redaksjonen ved journalist Pål Vegard Eriksen og redaktør Arne Hauge. Også programleder Frank Halvorsen fra Ruijan Radio er med på lag med egne spørsmål – for øvrig en radiosatsing som med sine drøyt 180 ukentlige sendinger så langt, har etablert seg som et kjærkomment tilskudd i kvenenes medielandskap.

– Da vi for noen år siden la vi om fra avisformat til magasin var det ekstra mange som sa sin mening. Heldigvis var leserne enige om at det var et riktig valg av oss, men vi kan ikke hvile på laurbærene. Vi må høre mer fra dere som leser oss, sier Eriksen og Halvorsen og co.

Pengepremie

– I spørreundersøkelsen er det naturligvis anledning til å komme med både ros og ris. Som de fleste andre som sysler med kvenske saker har vi trange budsjetter, men en tusenlapp i gavekort til en heldig leser som svarer oss, det har vi råd til, sier de.

Siden midten av 90-årene har Ruijan Kaiku jobbet og stått på for kvenfolket. (Foto: Arne Hauge)

Der har vi det. Kroner 1000 i gavekort dersom du blir trukket ut som heldig vinner i en undersøkelse som skal hjelpe Ruijan Kaiku til å bli enda bedre. Stikkordene for oss er de samme som for kvenfolket som sådan: Veien videre. Hva ønsker du som leser mer av? Hva syns du vi kan bli flinkere på? Og mange andre spørsmål du sikkert vil trives med å besvare.

Gir oss et grunnlag

Det ville krevd for mye å ha spørreundersøkelsen i magasinet (mange klippe-ut-sider), til gjengjeld dukker den opp om ei stund på nettsidene vår, på ruijan-kaiku.no.

– Håper så mange som mulig tar seg tid og svarer oss, sånn at vi får best mulig grunnlag for å vurdere hvor vi står og hvor vi bør gå, oppsummerer folkene bak Ruijan Kaikus brukerundersøkelse.

Undersøkelsen gjelder for deg uansett hvor du leser og lytter til oss. Være seg på ruijan-kaiku.no, på våre sosiale mediekanaler, i papirmagasinet eller på Ruijan Radio.