Elka

Ha-ha-ha! Se oon soma. Den var artig.

 

Vitsi yksi:

Kaksi hulluu kulki tielä. Yksi heistä näki tielä jotaki ruskeeta. Hän sanoi: – Katto, sukulaattii! – Ei se ole sukulaattii, sanoi toinen. Se oon paska! – Ei, se oon sukulaattii! – Se oon paska! – Se oon sukulaattii! – Haistamako? kysyi toinen. – Joo, haistama. Het kumaruthiin sen pääle ja haistethiin. – Joo, se oon sukulaattii, yksi sanoi. – Ei, se haisee paskalta! sanoi toinen. – Maistamako? – Joo. Het kumartuthiin sen pääle ja maistethiin. – Äsj, se oon paskaa! yksi sanoi. – No se oon hyvä ette emmä polkenheet sen pääle!

Vitsi kaksi:

Kaksi keiturii oli öksyny kylätalole minkä ovi oli auki. Sielä oli äskön näytetty filmi. Yksi keituri löysi filmirullan ja alkoi pureskelemhaan sitä. Toinen katteli sitä ja kysyi: – Kunka se maistuu? – No jaa, mie meinaan ette kirja oli kyllä parempi.

Vitsi kolme:

Mie olen oikheen ylppee! Mie sain puslespillin valmhiiksi tyhä kolmessa päivässä – vaikka loovassa lukkee ette kolme vuotta!

Vitsi nelje:

– Kerkkeenkö mie busshiin kello viisi jos mie juoksen tämän kentän läpi? – Jos härkä näkkee sinut, mie luulen ette sie kerkkeet neljen busshiin!

Vitsi viisi:

Mies aukaissee oven. Ovela oon kauppias joka myy kosmetikkaa. – Saanko puhhuut sinun vaimon kans? – Hän ei ole kotona. Kauppias ei anna ylön. – Mie saatan ođottaat. Mies päästää hänet sisäle köökhiin. Se mennee tiima ja toinenki tiima. Kosmetikkakauppias kyssyy: – Milloin sinun vaimo tullee kothiin? – Mie en tiiä. – Missä hän oon? – Hän oon kirkkomaala. – Tiiätkö sie milloin hän tullee takaisin? – Sitä mie en saata sannoot. Hän kuoli kymmenen vuotta aikkaa.