Nå er påmeldingen til sommerskole/Kyläpeli 2021 åpnet. 

 

Kristine Jonas
kristine@ruijan-kaiku.no

 

Kvääniteatteri – Kventeateret kan melde at i uke 32, altså 9.-13. august vil det bli arrangert sommerskole som er åpen for alle.

– I år er det Kvääniteatteri/Ystävät som skal lage forestillinga sammen med dere, instruktørene er Ørjan Steinsvik, Sara Maria Lindback og Astrid Serine Hoel, skriver teateret.

Sommerskolen vil være på Sørkjosen skole med opplegg hver dag fra klokken 10 til 15.

– Uka avsluttes med prøvevisning for foreldrene, etterfulgt av avslutning med kake, kaffe og brus. Forestillinga settes så opp som åpningsforestilling på Kyläpeli, med noen øvinger rett før forestillingsdagen 16.-18. september.

– I år planlegger vi for at Kyläpeli skal kunne arrangeres uten store smittevernbegrensninger.

Mun Kultani

Det vil også være mulig å melde seg direkte på forestillingen Mun Kultani regissert av Nellie Skogsberg.

– Manuset er omskrevet fra tidligere med noen nye roller, nye dialoger og kanskje noen nye sanger. 10 barneroller skal fylles og vi blir å velge blant de som har lyst å være med.

For de som vil delta innebærer dette øvinger på Sørkjosen skole hvor regissøren vil være digital instruktør. Her opplyser også teateret om at det blir egenøving av både replikker, sangtekster og regi.

Fristen for å melde seg på er satt til 30. april, så her er det bare å hive seg rundt før fristen går ut. For mer informasjon og påmelding kan du trykke deg inn her.