Ruijan Radio er bestevenn med Radio Alta. Programleder Frank Halvorsen (stående) tilhører kvenradioen, programleder Bjørn Martin Lyng tilhører Radio Alta. (Foto: Arne Hauge)

 

Men programlederen lover å vende sterkt tilbake.

 

Arne Hauge
arne@ruijan-kaiku.no

 

Siste dag i juni, det betyr siste dag for sending fra Ruijan Radio. Torsdag 30. juni er det nemlig slutt for denne gang, vår kvenske radiostasjon går i sommermodus.

– Etter 24 sendinger så langt i år føler jeg at tida er moden for noen ukers sommerferie. Jeg lover å komme sterkere tilbake etter at laksefisket i Altaelva og Altaturneringa i fotball er over, sier fast programleder Frank Halvorsen.

Etter en velfortjent ferie, kan vi røpe at kvenradioen er tilbake med sending torsdag 18. august. Senere går den som vanlig hver torsdag utover høsten.

– Det skjer mye spennende på kvenske festivaler utover sommeren, både i Nordreisa, Børselv og Alta. Jeg kan nok langt på vei garantere at Ruijan Radios medarbeidere er til stede der det skjer, derfor lover jeg flotte innslag fra festivalene straks jeg er tilbake, sier Halvorsen.