Tilda Anttila, ny praktikant hos Finno. (Foto: Finsk-norsk kulturinstitutt)

 

Vårt finsk-norske kulturinstitutt med frisk start på høsten.

 

Arne Hauge
arne@ruijan-kaiku.no

 

«Jeg gleder meg veldig for å jobbe på kulturinstituttet og spesielt med kommunikasjon. Jeg er interessert i internasjonale prosjekter og kulturarrangementer her i Oslo. Håper vi ses snart.»

Det sier Tilda Anttila, hun har startet som praktikant ved Finsk-norsk kulturinstitutt Finno, hvor hun skal jobbe med stort og smått fram til juni neste år.

«Møt vår nye kollega. Vi er glade for å ha en ny praktikant på laget vårt etter en lang pause, heter det fra kulturinstituttet, som opplyser at Tilda tidligere har studert språk og kommunikasjon, samt også jobbet innen kulturfeltet. Til og med i Berlin, så en verdensvant ny kollega, må det kunne konkluderes.

Oslo Badstuforening har tilgang på ei flytende badstu midt i Oslo, hvor det også der er duket for finsk sisu idet uka går mot helg. I dag fredag 27. august skal nemlig musiker Jaakko Eino Kalevi vise hva han er god for, i et live-set som opplyses å være laget spesifikt for Oslo Badstuforening.

«Ääni sauna er en ny konsertserie av Blank Blank og Oslo Badstuforening, som utforsker alternativ musikk fra Finland. Forestillingen er gratis», melder Finno på vegne av arrangøren. Vi tar med at Jaakko Eino Kalevi er en multi-instrumentalist kjent fra sine analogiske og elektroniske lyder. Med på lag i konserten har han Kari Kamrud.

I dag altså, klokken 17.30 hos Oslo badstuforening.