På seminaret stiller Inger Birkelund samt Bente Haug, Stein R. Mathisen, Per Kåre Jakobsen og Tove I. Dahl. (Foto: Heidi Nilima Monsen)

 

Seminar med kvengründer Inger Birkelund.

 

Arne Hauge
arne@ruijan-kaiku.no

 

Seminaret er gratis og åpent for alle, og tema må sies å være midt i blinken i forhold til Inger Birkelunds hjertebarn Ihana! og det hun jobber med til daglige; fortellingen som utgangspunkt for reiselivsopplevelser og destinasjonsutvikling.

Som arrangør står forskningsgruppen Narrating the Postcolonial North, de jobber under UiT Norges arktiske universitet, og seminaret finner sted på campus Alta fredag 6. september. Seminaret starter klokken 12.15 og varer til 15.
Av andre navn du kan høre på seminaret, nevner vi Bente Haug, leder ved Institutt for reiseliv og nordlige studier, Stein R. Mathisen og Per Kåre Jakobsen, begge tilsluttet samme institutt, samt Tove I. Dahl, som vil snakke om hvordan ideer limes sammen til levende historier, og hvordan de samme prinsippene kan brukes for å binde sammen og levendegjøre en hel region.

Vi tar med at Inger Birkelund er næringslivsmentor tilsluttet nevnte institutt, og at Ihana! er en reiselivsbedrift med tilholdssted Nordreisa.

Programmet. Også du er hjertelig velkommen. (Skjermbilde)