Ruijan Kaiku tar gjerne i mot dine flotte naturbilder. Her ser vi et vintermotiv fra Lathari/Laattari i Alta. (Foto: Heidi Nilima Monsen)

 

Arne ønsker innspill fra publikum.

 

Heidi Nilima Monsen
heidi@ruijan-kaiku.no

 

Ruijan Kaikus redaktør Arne Hauge sier at han ønsker å invitere leserne og publikum til å komme med tips, innspill og innhold til både papiravisa og nettstedet. Også fotografier står høyt på redaktørens ønskeliste.

– Det kan være kvensk motiv, men det kan også være naturfoto. Et vintermotiv nå på denne årstiden er jo perfekt, oppfordrer han.

Pryde baksiden

I disse dager jobbes det med at Ruijan Kaikus papirutgave skal gå fra å se ut som en vanlig papiravis, til å få et mer glanset og fargerikt utseende i form av magasin.

Han forteller at det nye magasinformatet vil gi bedre plass til flotte bilder, og at en ønsker å pryde baksiden med et ekstra flott bilde.

– Her er leserne selvfølgelig hjertelig velkommen til å sende inn sine bidrag, sier han.

Tips og innspill

Hauge legger til at Ruijan Kaiku i likhet med andre aviser er avhengig av engasjerte lesere som gir tilbakemeldinger, og han tar gjerne i mot tips og innspill til alt som rører seg ute i kven-verdenen.

– Vi tar gjerne imot leserbrev, og her er det jo nærliggende å tenke at hvis man har skrevet noe til Sannhetskommisjonen så kan man vurdere å dele det med offentligheten. Det er ikke slik at man må være anonym for å bidra der, sier han.

Bilder, tips og innspill kan sendes til redaksjonen@ruijan-kaiku.no