Brukeren bak instagrammen nuorimetsaa Johanna Lumi Breivang søker nå etter unge skogfinner til et helt nytt ungdomsutvalg. (Foto: Skjermbilde nuorimetsaa)

 

– Unge og engasjerte skogfinner: Vi trenger ditt engasjement!

 

Kristine Jonas
kristine@ruijan-kaiku.no

 

Det er Johanna Lumi Breivang i Trøndelag som nå prøver å dra i gang initiativet til en egen ungdomsgruppe for skogfinner.

– Skogfinneforeningen skal ha et eget ungdomsutvalg. Jeg har tatt initiativet på å bli med på å starte dette, sier hun.

Bruker sosiale medier

Det skriver den unge trønderen på sin Instagram-side nuorimetsaa. Hun opprettet kontoen får å kunne dele mer av hvordan det er å være ung skogfinne i Trondheim i dag. Det er altså her Breivang nå prøver å finne andre unge skogfinner til det ferske initiativet.

– Åpenbart, for å kunne gjøre det, må det være flere enn meg. Derfor kommer jeg med et kall til unge og engasjerte skogfinner: Vi trenger deg til å vise engasjement og bli med!

I startfasen

– Akkurat nå er ting ganske tidlig, men jeg kan meddele at jeg har vært i kontakt med skogfinneforeninga og de er positive til det, skriver hun til Ruijan Kaiku.

Hun understreker her at det med ungdom menes dem under 29.

– Tenker det er en del folk senere i 20-åra som har mye relevant erfaring med organisasjonslivet, som kan være fint å få med i ting som dette.

Hvis dette er noe du som leser ønsker å være en del av, så oppfordrer Beivang til å ta kontakt gjennom sosiale medier. For øyeblikket har hun opprettet både en Instagram og en Facebook-side for saken, hvor det er mulig å sende en melding.