Dette er gode, gamle utgaver. Den aller ferskeste, den for mai-juni i år, blir utsatt med noen få dager. Årsaken er rapporten til Sannhetskommisjonen, vi ønsket å få med noen saker fra Oslo. (Foto: Arne Hauge)

 

Vi gjør et historisk unntak for en historisk dag.

 

Arne Hauge
arne@ruijan-kaiku.no

 

De fleste har fått med seg at rapporten til Sannhetskommisjonen er ferdig. Endelig, etter mange års venting i spenning. Da er det på sin plass å få med noen smakebiter fra Oslo også i papirmagasinet av Ruijan Kaiku, utfordringen var at den opprinnelige leveringsfristen for utgaven i mai-juni, lå tett opp til overrekkelse og framlegging.

Faktisk var deadline, som det på fagspråket heter, dagen før rapporten ble lagt fram.

På grunn av den historiske begivenheten i hovedstaden, har vi i redaksjonen derfor valgt å utsette utgivelsesdatoen for Ruijan Kaiku nummer 5-2023, for øvrig siste nummer før en kortere sommerpause. Vi utsetter med fire dager, akkurat nok til at våre utsendte reportere rekker å hente inn saker så vi kan få dem på trykk.

Den opprinnelige datoen var satt med deadline onsdag 31. mai og utgivelse mandag 5. juni, i stedet vil nummer 5-2023 av Ruijan Kaiku være i handelen – og forhåpentligvis i en postkasse nær deg – fredag 9. juni.

Vi håper på forståelse for dette hos våre lesere, og, etter at nummer 5 er lest og satt i hylla, er vi tilbake i vanlig gjenge med lansering av nummer 6-2023 den 7. august i år.

Vi høres, eller rettere sagt, vi leses.