Ruijan Radios Heidi Nilima Monsen fikk intervjue KEiiNo da de landet i Alta sist uke. Intervjuet kan høres i denne ukens radiosending. (Skjermdump Ruijan Radio)

 

Denne ukens Ruijan Radio-sending er noe preget av at Heidi har fått intervjue KEiiNo og at hun denne uken lider av «kven-flu».

 

Lytt her: RUIJAN RADIO

 

Hvorvidt denne ukens ørebetennelse, snørr og feber på minst 38.2 er et direkte resultat av at Ruijan Radio-programleder Heidi danset og gaulet seg gjennom lørdagens konsert med KEiiNo er ikke medisinsk påvist, men «kven-flu» til tross så blir det sending. I fokus er selvsagt intervjuet med en viss supergruppe med kvenske aner som tidligere i år kapret flest publikumsstemmer under Eurovision Song Contest: «Jeg fikk to klemmer av han ene i KEiiNo i helga, så nå tror jeg at vi er kjærester» spøker Heidi i sendinga.

Ellers i denne sendinga blir det de faste spaltene «Kvensk fra barnemunn» hvor vi har et innslag fra Bærtua barnehage i Porsanger. Det blir også en kvensk vits, hjemmelekse til Martin, musikk og innslag med The Kveeni Girl Gang.

Konkurransiiiiii

Også konkurransen denne uken er noe KEiiNo’fisert. Denne uken er nemlig spørsmålet: Hva heter han i Keiino som er litt kvensk? (Hint: På kvensk så er fornavnet hans det samme som ordet «rauha»)

Vet du svaret så kan du sende det på en sms til 2399. Husk å starte meldinga med AP RA (AP *mellomrom* RA). Du må også skrive navnet ditt i sms’en + svaret i konkurransen (eksempel: AP RA kvenkonkurransesvar, hilsen Kven Kvenesen, Kvenveien 1, 1234 Kvenstad). Du kan også sende svaret på epost til heidi@ruijan-kaiku.no, skrive svaret i kommentarfeltet vårt på Facebook eller rope det ut hvis du møter Heidi på gata. Du kan selvsagt også ta kontakt (på epost heidi@ruijan-kaiku.no) hvis du har ønskelåt eller andre innspill til oss.

Slik hører du oss

Ruijan Radio sendes på Radio Altas sendeflate (FM 106,9 i Altaområdet, DAB+ og nettradio lyd.radioalta.no) torsdager klokken 11, med reprise fredag til samme tid. I tillegg kan du når som helst laste ned sendinga som podcast på for eksempel Spotify.

Eller høre sendingen her og nå: RUIJAN RADIO