Nordreisaskolen søker kvensk lærer til 1.-10.trinn (illusrtasjonsfoto: Picjumbo, Pixabay)

 

Nordreisaskolen på utkikk etter lærer med kvensk språkkompetanse. 

 

Tale Igeland Eilertsen
tale@ruijan-kaiku.no

 

For kommende skoleår søker Nordreisaskolen etter en lærer med språkkompetanse i kvensk og finsk. Den utlyste stillingen er på 30 prosent fast ansettelse, med mulighet for ytterlige undervisningsvikariat i tillegg.

Se stillingen her: Lærer med kompetanse i kvensk og finsk

Arbeidssted blir Moan skole på 1. til 4. skoletrinn og Storslett skole på 5. til 10. trinn. Det kan etter behov også være aktuelt og undervise på de andre skolene i kommunen, melder kommunen.

Nordreisa kommune opplyser at de ønsker en lærer med et positivt elevsyn, som tror på enkeltelever og ser mulighetene for et inkluderende klasserom.

Blant ønskede kvalifikasjoner listes undervisningskompetanse i kvensk og finsk, god kompetanse i klasseledelse, og behersker meget godt norsk skriftlig og muntlig. Det skrives også at dersom det ikke er søkere med formell undervisningskompetanse, vil søkere med god realkompetanse kunne bli vurdert.

Av personlige egenskaper ønskes det blant annet at du har evne til å skape gode relasjoner til elevene, kollegaer og foresatte, og at du har et sterkt pedagogisk engasjement med elevens læring i fokus.

Arbeidsgiver kan tilby en inkluderende arbeidsplass og en hektisk hverdag med flotte barn og dyktige kollegaer. Søknadsfristen på stillingen er 31. mai.