Om det blir så mange nisser på arrangementet til Norsk-finsk forening er uvisst, men at det blir minst en bør være så og si garantert. (Arkivfoto: Liisa Koivulehto)

 

Inviterer til hele familiens juletrefest.

 

Arne Hauge
arne@ruijan-kaiku.no

 

Etter en lengre pause av grunner vi alle kjenner, er Norsk-finsk forening NFF igjen på banen med sin vante juletrefest.

«Også ikke-medlemmer er velkomne til alle arrangementer», heter det fra foreningen, som søndag 21. november åpner førene for «Hele familiens juletrefest.»

«Det blir juleverksted, julesanger, risengrynsgrøt og kaffe med kaker mens vi venter på besøk fra Korvatunturi», meldes det.

Juletrefesten varer fra klokken 14 til 16, men dørene åpnes en halvtime før. Festen foregår i Voksen kirkes menighetslokale på Jarbakken 7 i Oslo. På grunn av matserveringen har arrangøren lagt opp til obligatorisk påmelding. De melder at det er begrenset med plasser. For mer informasjon om pris og påmelding, se her:

Koko perheen pikkujoulu, Hele familiens juletrefest

NFF har mer på tapeten nå i november og videre inn i desember. Tirsdag 9. november klokken 17.30 inviterer de til finske kortdokumentarer, det foregår på Bekkestua bibliotek, hvor de viser to finske kortdokumentarfilmer.

«Etterpå er det mulighet for å diskutere filmene med dokumentaristen Anne Välinoro», opplyser foreningen, og minner om at språket i begge filmene er finsk. En av filmene har riktig nok engelsk teksting, og svensk synopsis er tilgjengelig for begge:

Mer informasjon om filmene på finsk.

Så skal vi også huske datoen 6. desember, i år en mandag. Da er det Finsk uavhengighetsdag, noe NFF markerer på Bondeheimen i Oslo i form av en kveld med middag, festforedrag, musikk og hyggelig samvær. Det varer fra 18 til 21, også her er det påmelding på forhånd innen 15. november på epost til puheenjohtaja@suomiseura.org.

Og igjen; også ikke-medlemmer er velkomne.