Odd Rudberg fra Halti nasjonalparksenter bidro med faglig opplegg på språk og kulturleiren i 2017. Foto: Pål Vegard Eriksen/Halti kvenkultursenter

 

Halti kvenkultursenter inviterer til kvensk språk og kulturleir for 4. år på rad

Halti kvenkultursenter – Haltiin Kväänisentteri inviterer familier og enkeltpersoner i alle aldre til årets kvenske språk og kulturleir på Reisa Friluftssenter, Sappen i Nordreisa den 6.–8. april.

– Vi møtes ved friluftssenteret fredag 6. april fra kl. 16:00 og beregner å avslutte søndag innen kl. 14:00, skriver Halti kvenkultursenter på sine hjemmesider.

Det legges opp til ulike språk og kulturaktiviteter i løpet av helga, men også tid til fri lek og sosialt samvær. Et detaljert program er under utarbeidelse.

Deltakerne bes ha med varme klær til uteaktiviteter – og gjerne ski. Sengklær og håndklær finnes på stedet. Kvenkultursenteret står for innkjøp av mat som lager i fellesskap.

– Leiren passer for alle barn og voksne som ønsker å lære om kvensk språk og kultur, og som ønsker å knytte kontakt med andre som har samme interesser, sier Pål Vegard Eriksen, daglig leder på Halti kvenkultursenter.

Leiren har hvert år hatt deltakerne fra både Norge og Sverige.

For mer informasjon og påmelding, se kvenkultur.no