Magasin nummer seks i selskap med sine kolleger fra første halvdel av 2022. Augustbladet er i handelen nå.

 

Klar for den første av høstens utgivelser fra Ruijan Kaiku.

 

Arne Hauge
arne@ruijan-kaiku.no

 

Da Ruijan Kaiku i sin tid startet, startet den som papiravis. Slik vil det fortsatt være, til spesiell glede for de av våre lesere som foretrekker en slik god, gammeldags løsning framfor å lese avis på nettet. Eller magasiner, som jo Ruijan Kaiku er.

Når det gjelder antall utgivelser, så har vi de senere årene ligget på en utgivelse i måneden, minus i sommermånedene juni og juli. Augustnummeret, nummer seks, er nå klart, og bør i disse dager havne i en postkasse nær deg dersom du abonnerer. Her tar vi med at det er rimelig å tegne abonnement, så dersom du vil oppdatere deg på det kvenske området og samtidig ha et fint blad liggende på stuebordet, så er det bare å ta kontakt. For eksempel ringe vårt kundesenter på telefon 78 45 67 01, de hjelper deg gladelig med den saken.

Av innhold i høstens første utgave, er det naturligvis mye fra de ulike festivalene som har blitt arrangert siden mai og fram til nå. Men vi skriver også om alt fra kvenske polarhelter, skole som består, kommuner og enkeltpersoner som utmerker seg innenfor det kvenske, til kvensk-norsk langlesning og mye interessant småstoff. Magasinet denne gangen er på 40 sider, og det arbeides allerede med neste. Vi tar med at den skal være i handelen mandag 5. september.

God lesning, og fortsatt god sommer.