Ennå lenge til jul, men Norsk-Finsk forening liker å være tidlig ute. Den tradisjonelle juletrefesten er planlagt for i år også. (Illustrasjonsfoto: Ingrid Aslaksen)

 

Fullstappet program for deg som tar med barna og tar turen innom.

 

Ingrid Aslaksen
ingrid@ruijan-kaiku.no

 

Norsk-Finsk Forening melder at den årlige juletrefesten i år foregår som vanlig, nemlig med full anledning for store og små til å stille fysisk på arrangementet.

«Norsk-Finsk Forening (NFF) arrangerer sin tradisjonelle juletrefest 20. november», heter det i medlemsbrevet som foreningen nylig sendte ut til sine mange medlemmer.

Her blir det juleverksted, julesanger, risgrøt, kaffe og kaker, i tillegg til et besøk fra Korvatunturi. Dette foregår altså søndag 20. november, fra klokken 14 til 16. Men, skriver arrangøren, det er lurt å merke seg at dørene åpnes en halv time før moroa starter.

Arrangementet holdes ved Voksen kirkes menighetslokale i Oslo, vi tar også med at inngangsbilletten for voksne lyder på kroner 150, og kroner 50 for barn over ett år. Barn under ett år har gratis inngang.

Påmeldingsfristen, opplyses det, er satt til mandag 14. november, og kan ordnes på epost.

Les også: 50 år med beskyttelse av verdensarven

Ellers i nyhetsbrevet skriver de om nyheter fra Finland, samarbeid mellom Marimekko og Ikea, finsk kunst på Nasjonalmuseet, hvordan lære seg finsk og mye mer. De skriver altså om alt fra politikk og kultur til nyheter og kommende arrangementer i sitt medlemsbrev.