Kvinnene bak podkasten Frilanslivet. (Foto: Frilanslivet)

 

Finno i podkast-samarbeid.

 

Arne Hauge
arne@ruijan-kaiku.no

 

Finsk-norsk kulturinstitutt melder at de har startet et nytt samarbeid med podkasten Frilanslivet. Målet med samarbeidet er å rette oppmerksomhet på det å være frilanser, og da mer presist finsk frilanser. I det nye samarbeidet bringes finske og norske frilansere sammen, meldes Finno.

«Vi er glade for å gi finske frilansere muligheten til å dele sine erfaringer og støtte en plattform hvor finske og norske frilansere kan lære fra hverandre», sier Pauliina Gauffin, direktør for Finsk-norsk kulturinstitutt.

Når det gjelder Frilanslivet, så er det en podkast for frilansere fra frilansere, med mål om å være en inspirerende og faglig kanal for støtte og kunnskap. Frilanslivet meldes å være populær blant det norske publikum, og sies å nå i gjennomsnitt rundt 2 500 lyttere med episodene sine. Podkasten lages av prosjektleder, musiker og kulturarrangøren Hanna von Bergen og frilansjournalist Christina Skreiberg.

Vi tar med at den første episoden med finsk innsats er med kunstnerduoen Karoline Hjorth & Riitta Ikonen. Vi tar med at praten i denne episoden foregår på engelsk. Her er lenke til podkastene, som det til nå er laget godt over 100 av. Episoden vi nylig nevnte, er nummer 108.

Frilanslivet