FORTSETTER: Skibotsværingen Vebjørn Vinjar Karvonen skal lede Kvääninuoret også det kommende året. (Foto: Privat)

 

Årsmøtet i den kvenske ungdomsorganisasjonen har valgt nytt styre, og kun to unge herrer fra det forrige styret er med videre.

 

Pål Vegard Eriksen
pal@ruijan-kaiku.no

 

Under årsmøtet i Kvääninuoret ble det gjort endringer på styrefronten. Det opplyser den kvenske ungdomsorganisasjonen på sosiale medier.

Vebjørn Vinjar Karvonen fortsetter som leder, etter å ha ledet skuta siden i fjor høst. Han tok over roret etter Kristine Jonas, som valgte å trekke seg etter sju måneder i lederrollen.

Les også: Karvonen: – Må prøve å finne vår nye rolle

Med seg på laget får han Henrik Madsen som nestleder, mens Benedict Beldam, Reidun Antonette Johansen Bergland og Vanja Pedersen inntar rollene som styremedlemmer.

Bare Karvonen og Madsen er med fra det forrige styret, hvis faste medlemmer for øvrig bestod av Kaisa Nicolaysen Sundelin, Sofie Kampen og Maria Elizabeth Pauna Lane. Heller ikke 1. vara Heidi Johanne Blomli og 2. vara Emilie Førstemann Nilsen blir med videre.

De nye «reservene» består av Elisabeth Seppola Simonsen valgt som 1. vara, mens Tine Eline Kristensen og Tirill Kristine Seppola Simonsen er henholdsvis 2.- og 3. vara.

Det nye styret er valgt for det kommende året.

Slik var den forrige styresammensetningen (Skjermdump: Kvääninuoret).